50 CENT STÄMD! (saaaay whuuuutt)

50 Cent stämd för att ha läckt sextape.




Mamman till Rick Ross dotter, Lastonia Leviston stämmer 50 Cent för att ha läckt hennes privata sexvideo på internet.
Det var i mars 2009 som Fifty läckte videon på boobootv.com. Läckan var en del av 50 cent´s gigantiska operation att svärta ner Miami-rapparen  Rick Ross.

Videon visar Lastonia Leviston, mamma till ett av Ross barn, i en sexuell omgång med en oidentifierad man och kom som russinet i bullen efter att G-Unit-chefen hade grävt fram bilder av Ross som fängelsekund, samt att han hade tagit Rick Ross mamma till hans andra barn, Tia Kemp till New York för att shoppa minkpälsar och leva det goda livet med Fifty själv.

I går lämnade Lastonia Leviston in en stämning i New York där hon hävdar att 50 Cent använde sig av hennes privata sexvideo utan hennes tillåtelse och att det har åsamkat henne psykiskt lidande.

Queens-mogulen redigerade om filmen och läckte den 13 minuter långa videon som inkluderade honom själv under hans kortlivade alias, Pimpin´Curly. Som Curly förolämpade han Ross och Leviston, identifierad i bandet som "Brook".

-"Dubbla R? Står det för Rick Ross i mitten av hennes jävla kista, man? Åh, detta är en kallblodig man. Jag berättade för n***as att jag är odjuret från öst, de trodde jag snackade bullshit, jag snackar inte skit. En minut och 30 sekunder n***a. Du ser bandet, det gick på 1 minut och 30 sekunder, förlöjligar Curly. Jag vill att du ska titta på detta i din turnébuss Ricky, Hur ska du kunna säga att du är boss och att du har ett motherfucking crew när du inte ens kan kontrollera dina bitches. Slickar denna n***a på Ricks tatuering? Oooh shit. Oooh man. någon måste göra ett tillkännagivande.
"

Den manliga deltagarens ansikte är suddigt i klippet och har aldrig identifierats. Enligt Leviston gjordes bandet 2008.

Efter att sexvideon hade offentliggjorts uttalade sig Tia Kemp (som har en son med Rick Ross) till Shade 45 om episoden, som anser är nedvärderande för en kvinna i den åldern.

-"Det är bara trist. Jag kan förstå att man kan göra en sån sak när man är 17,18 år, men faan, när man har blivit mamma så är det vissa saker man inte kan göra. det finns ingen kontroll i det hemmet. Mina söner skulle dö om de fick se filmen, men jag kan ju inte låta dem se den, även om de skulle vilja."

Men trots det kritiska uttalandet om Leviston´s sexvideo, dök Kemp själv upp en en halvnaken position med 50 Cent i soft-core tidningen Smooth Magazine några månader senare,


50 cent gör dissar rick ross och foxy brown.



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!

Kommentarer
Postat av: Sebbe

GROV HAN E! HAHAH

2010-03-04 @ 21:01:59
Postat av: Ellen (ellerenellen.blogg.se)

Tack! Rekommenderar dig att följa med bloglovin' så att du inte missar några nya bilder eller inlägg :) Kram!

2010-03-05 @ 07:56:41
URL: http://ellerenellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0